lunes, 2 de septiembre de 2013

LA DEMOCRÀCIA I ELS DRETS HUMANS

Democràcia és una forma d'organització social que atribueix la titularitat del poder al conjunt de la societat. En sentit estricte, la democràcia és una forma d'organització de l'Estat en la qual les decisions col · lectives són adoptades pel poble mitjançant mecanismes de participació directa o indirecta que confereixen legitimitat als seus representants. En sentit ampli, democràcia és una forma de convivència social en la qual els membres són lliures i iguals i les relacions socials s'estableixen d'acord a mecanismes contractuals.





 Els Drets Humans és defineixen generalment com aquelles petites llibertats, Facultats, Institucions o reivindicacions Bàsiques que corresponen a tota persona pel · simple Fet de la Seva condició humana, per tal de garantir-li una vida digna. Aquests drets és posseeixen independentment de quina 'en la situaciò legal o jurídica del país o regir els en el qual habita i de Factors com l'estatus, l'ètnia, la Nacionalitat o QUALSEVOL Altre circumstància de l'individu en Qüestió.

D'ençà a finals del segle XVIII és Comença a concretar que els hi Drets Humans són inalienables i inherents a la persona. No poden ésser concedits, limitats, canviats o venuts i tan altres sols poden ésser assegurats o violats.

De forma legal, a els Drets Humans queden recollits en l'ordenació legal de MOLTS Països, aixi com en diversos Tractats internacionals, l'Més Important dels quals és la Declaració Universal dels Drets Humans. A mes, a la majoria d Països Avançats, a els Drets Humans són un lloc ètica i moral al Voltant de la qual és preten construir l'orde geopolític de la Societat moderna, al marge de QUALSEVOL Altra consideracions legal.





 

1 comentario:

  1. Els treballs tenien un guió per desenvolupar. Definició, característiques, desenvolupament històric, etc...

    ResponderEliminar